Harta catacombelor in presa si propuneri de proiecte de dezvoltare

Harta catacombelor in presa:

La initiativa domnului Cristian Macedonschi, aceste tuneturi din zona Dupa Ziduri din Brasov, incep sa fie mediatizate. Publicam o lista cu publicatiile care au preluat articolul domnului Macedonschi:

Harta tunelurilor de Dupa Ziduri

Harta tunelurilor de Dupa Ziduri

Cristian Macedonschi – “Turism Verde în Braşov: Circuitul Verde, Catacombele, Bike Park în Postăvaru”

După cum ştiţi, sunt adeptul turismului verde, ecologic.

Săptămâna trecută l-am însoţit pe domnul Dennis Lennox, jurnalist de Travel la Morning Sun (cotidian din Statele Unite cu peste 1 milion de cititori) prin Braşov şi Transilvania. Fiind un mare amator de jogging a fost dezamăgit că în centrul vechi al Braşovului nu există o pistă, un circuit, pentru alergat.

Iată de ce îmi doresc finalizarea Circuitului Verde al Braşovului vechi, în cel mai scurt timp.

Este un proiect la care lucreaz împreună cu domnul arhitect Gruia Hilohi.

Este vorba de un traseu dotat cu pistă de bicicletă şi cu alta de alergare, care să lege Bastionul Graft cu promenada După Ziduri. Acest Circuit Verde va cuprinde şi o atracţie turistică inedită.

Este vorba de catacombele Braşovului situate în acea zonă. Avem şi o hartă cu aceste subterane deoasebit de interesante şi ofertante. Practic sunt nişte buncăre din al doilea război mondial.

Cred că mulţi braşoveni le-au explorat şi s-au jucat acolo, în copilărie. Merită valorificate turistic, există şi o sala mare, pătraată, unde se poate realiza un muzeu al comunismului, de exemplu.

One thought on “Harta catacombelor in presa si propuneri de proiecte de dezvoltare

Leave a comment