4 thoughts on “Intrarea in tunelurile de Dupa Ziduri

  1. Gratie reclamatiei de aici, catacombele acuma sunt inchise cu o poarta metalica masiva inscriptionata cu stema “Kronstag”, nu cu grilaj care poate fi rupt, numai intrarea de langa centrala are grilaj si putul de aerisire din padure are grilaj. Dar pacat ca lucrarile de renovare sunt declarate ilegale de catre Primarie, cele initiate de un fost PNG-ist care s-a ispasit pedeapsa pentru o infractiune de santaj. Mai au sansa catacombele sa fie exploatate ca muzeu sau expozitie? Ca ar fi pacat sa ramana sigilate.

  2. Macar daca vrea conducerea Brasov sa faca “Cerbul De Aur” editia jubiliara dupa 50 ani de la prima editie, nu stiu cum o sa reuseasca, si mai ales in Brasov care e oras sarac fara autostrada si aeroport, aleea “Dupa Ziduri” va fi curata cand vor veni reprezentantii Cerbului de Aur la control si strainii vizitatori sa viziteze aleea, daca catacombele sunt inchise si nu pot fi murdarite, si langa turnul negru deja a venit o echipa de voluntari sa curete de gunoaie zona si sa demoleze vechea scena in paragina de la AMURAL, si sa stranga sticlele si din grota cu doua intrari de langa turnul negru

  3. Si eu ma mir ca sa se tina “Cerbul de Aur” in Romania, ca tara merge prost, daca greu se tin si festivalele “San Remo” din Italia si “Descendants” din SUA cu filmul “Descendants” pe DISNEY CHANNEL un fel de “Scoala Vedetelor” si multe alte festivaluri de muzica usoara, plus ca acum e la moda cu festivaluri gen UNTOLD si WHITE SENSATIONS.
    Dar trebuie sa fie curat in Brasov macar sa aiba imagine buna Brasovul, foarte bine ca se curata pe aleea Dupa Ziduri, mai ales ca langa turnuri umbla si vizitatori straini. Dar ar merita si catacombele sa fie macar vizitabile temporar cum erau deschise turnurile pe perioada festivitatii AMURAL.

Leave a comment